انتخاب ژامبون بوقلمون مناسب
قبل از آن که به روش پخت بپردازیم، باید بدانیم ژامبون بوقلمون انتخابی چه ویژگیهایی باید داشته باشد:
·۱. ترکیبات ساده و طبیعی
·۲. کمچربی و کمنمک
·۳. برشهای یکنواخت
- روشهای پیشنهادی آمادی سازی ژامبون بوقلمون رول بیف
سه روش پخت انتخابی ما برای یک صبحانه سالم در زیر به اختصار پیشنهاد می شود. مزایا و نکات مهم هر روش نیز برای بررسی و مقایسه در قالب جدول برای شما تهیه شده است تا انتخابی سریع و آسان داشته باشید.
نکات مهم | مزایا | روش پخت | |
| سریع و قابل دسترس | سرخ کردن کمروغن در تابه | |
ژامبون را کمی چرب کرده(ترجیحا با کره)، هر سمت را چند دقیقه بپزید. | بدون روغن اضافی، با رگههای جذاب گریل | گریل یا کبابپز داخلی | |
سینی فر را با فویل بپوشانید؛ مراقب باشید خشک نشود. | مناسب برای چند برش همزمان | پخت در فر با حرارت از بالا😋 |
در صورت تمایل به مطالعه جزییات بیشتر هر کدام از روشهای فوق لطفا کلیک نمایید.
روش پیشنهادی رول بیف: استفاده از گریل داخلی بهترین انتخاب است؛ هم بافت ژامبون آبدار میماند و هم ارزش غذایی آن کمتر آسیب میبیند.
پیشنهاد سر آشپز برای سرو رول بیف در صبحانهی سالم
- نان کامل یا سبوسدار
- سبزیجات تازه و برگدار
- پنیر کمچرب یا لبنیات سبک
- چاشنیهای طبیعی سالم
- تخممرغ یا منبع پروتئینی مکمل
- میوه یا آبمیوه طبیعی همراه
نکات تکمیلی و هشدارها:
- از پخت زیاد بپرهیزید؛ چراکه ژامبون خشک و سفت میشود.
- میتوانید از طعم دهنده های ملایم لیمو و ادویه استفاده کنید.
- حرارت شعله زیاد و مدت زمان پخت بین دو تا سه دقیقه باشد تا زیاد خشک نشود.
- تنوع در ترکیب صبحانه اهمیت دارد.
- رول بیف نوش جانتان
دیدگاه خود را بنویسید