انتخاب ژامبون بوقلمون مناسب

قبل از آن که به روش پخت بپردازیم، باید بدانیم ژامبون بوقلمون انتخابی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد:

·۱. ترکیبات ساده و طبیعی

·۲. کم‌چربی و کم‌نمک

·۳. برش‌های یکنواخت

- روشهای پیشنهادی آمادی سازی ژامبون بوقلمون رول بیف

سه روش پخت  انتخابی ما برای یک صبحانه سالم در زیر به اختصار پیشنهاد می شود. مزایا و نکات مهم هر روش نیز برای بررسی و مقایسه در قالب جدول برای شما تهیه شده است تا انتخابی سریع و آسان داشته باشید.

نکات مهم
مزایا
روش پخت
از تابه نچسب استفاده کنید؛ کمی روغن زیتون بپاشید و دما را متوسط نگه دارید.
سریع و قابل دسترس
سرخ‌ کردن کم‌روغن در تابه
ژامبون را کمی چرب کرده(ترجیحا با کره)، هر سمت را چند دقیقه بپزید.
بدون روغن اضافی، با رگه‌های جذاب گریل
گریل یا کباب‌پز داخلی
سینی فر را با فویل بپوشانید؛ مراقب باشید خشک نشود.
مناسب برای چند برش همزمان
پخت در فر با حرارت از بالا😋 

در صورت تمایل به مطالعه جزییات بیشتر هر کدام از روشهای فوق لطفا کلیک نمایید.

روش پیشنهادی رول بیف: استفاده از گریل داخلی بهترین انتخاب است؛ هم بافت ژامبون آبدار می‌ماند و هم ارزش غذایی آن کمتر آسیب می‌بیند.

پیشنهاد سر آشپز برای سرو رول بیف در صبحانه‌ی سالم

  • نان کامل یا سبوس‌دار
  • سبزیجات تازه و برگ‌دار
  • پنیر کم‌چرب یا لبنیات سبک
  • چاشنی‌های طبیعی سالم
  • تخم‌مرغ یا منبع پروتئینی مکمل
  • میوه یا آبمیوه طبیعی همراه

نکات تکمیلی و هشدارها:

  • از پخت زیاد بپرهیزید؛ چراکه ژامبون خشک و سفت می‌شود.
  • می‌توانید از طعم دهنده های ملایم لیمو و ادویه استفاده کنید.
  • حرارت شعله زیاد و مدت زمان پخت بین دو تا سه دقیقه باشد تا زیاد خشک نشود.
  • تنوع در ترکیب صبحانه اهمیت دارد.
  • رول بیف نوش جانتان